Custom parser not working

Post Reply
wtf2c4n
Posts: 2
Joined: 20 Feb 2024, 18:43

Custom parser not working

Post by wtf2c4n »

Hi!

I'm trying to download a gallery from homepornbay (for example https://homepornbay.com/albums/amazing- ... sing3.html) and it's just not working. I can see in the template that EPF is exploiting the fact that the thumbnail and the original image are different only in one letter of the file name. However, EPF is always downloading only thumbnails, and full-size image file names are never generated.

I'm using the latest version (trial), I tried some other templates where a Custom Parser is used and it's working. I used the official template from here homepornbay.com tempalates. (BTW, the video template is working, but I need images).

I even tried to debug the regex, but it's good - it's just not applied.

Please advise.

Thank you!
Maksym
Site Admin
Posts: 2098
Joined: 02 Mar 2009, 17:02

Re: Custom parser not working

Post by Maksym »

Thank you very much for reporting this problem! The template was updated and you are welcome to re-download it:

homepornbay.com photo downloader

You will need to create new projects with the new template version. Existing projects are not updated with the settings from the new template version.

The problem was that the Custom Parser was trying to use the content of the <img... > tag and all those tags were removed with the [ Excluded Page Parts ]. So, whenever you want to debug Custom Parsers - first copy the entire page source into the [ Excluded Page Parts ] tester and then copy the [ Resulting page test ] into the Custom Parsers tester.
wtf2c4n
Posts: 2
Joined: 20 Feb 2024, 18:43

Re: Custom parser not working

Post by wtf2c4n »

Hi Maxim,

Weird, I distinctly remember that I suspected something like that is happening and deleted all entries in Excluded page part for debugging purposes and it still didn't work. Must be that I tried with some changed version of the parser that I botched trying to fix it :)

Anyway, I tested updated template and it's working!

Thank you very much for a speedy reaction and response!
Post Reply