Manual browse - bug?

Post Reply
Amino
Posts: 21
Joined: 17 Jan 2024, 16:14

Manual browse - bug?

Post by Amino »

If your using the built in browser and go to the address list then back to the built in browser if you continue exploring that page (it has a show more button) it will not update the address list anymore
Maksym
Site Admin
Posts: 2084
Joined: 02 Mar 2009, 17:02

Re: Manual browse - bug?

Post by Maksym »

Why don't you click [ Show more ] as many times as you need and only then go to the [ Address list ]? Will this help? For some sites it will, for others - it won't.
Maksym
Site Admin
Posts: 2084
Joined: 02 Mar 2009, 17:02

Re: Manual browse - bug?

Post by Maksym »

Also, I forgot to mention, that there is a [ Refresh ] button under the list of addresses, which is there exactly for such occasions.
Amino
Posts: 21
Joined: 17 Jan 2024, 16:14

Re: Manual browse - bug?

Post by Amino »

yes the refresh button does indeed do it i missed that one
Post Reply